BE Summer Of Love

Think Love ... Feel Love ... BE Love!

Summer Of Love 2012

 
Summer Of Love 2012 is ontstaan vanuit een gevoel van EEN=HEID en LIEFDE Samen te komen en Samen te ZIJN! En deze LIEFDE met en voor elkaar te ervaren en uit te dragen.
 
In de vroege Ochtend van 25 Juli 2012 De Dag Buiten de Tijd komen we SAMEN om de opkomende Zon te begroeten.
Op 25 Juli 2012 wanneer IEDER-EEN SAMEN KOMT zal ONS verhaal zich ontvouwen. Er gaan evenementen plaatsvinden in verschillende landen over de gehele Wereld om deze connectie van LIEFDE te creŽren.

De HUMAN BE-IN vond plaats gedurende de middag en avond op 14 Januari 1967 in San Francisco’s Golden Gate Parc, die uiteindelijk leidde tot de Summer Of Love in 1967.

Gedurende dit SAMEN ZIJN werd het ZAAD van LIEFDE geplant en vele van ons hebben eraan bijgedragen dat dit zaad kon groeien en werd verspreid, door de boodschap van LIEFDE te Zijn en uit te dragen.

Op deze dag wanneer we ons verbinden (TURN ON, TUNE IN, DROP OUT) zullen we ONT-WAKEN en zal de bloem in ONS ZELF in volle bloei verschijnen, tot uiting komen en zich verspreiden, ieder vanuit zijn/haar eigen unieke manier.

We nodigen iedereen uit om in verbinding te ZIJN en overal ter wereld SAMEN te KOMEN om de LIEFDE uit te dragen.
 
Net zoals die middag en avond op 14 Januari 1967 tijdens de BE-IN in San Francisco zullen we samen komen om met elkaar te ZIJN! Ieder op zijn/haar en de vrijheid ervaren om vanuit jouw unieke wijze deze liefde te ervaren, te delen en uit te dragen.

Dit kan zijn in de vorm van Muziek, Dans, Gedichten, Kunst, Workshops, Creativiteit, de glimlach op je gezicht, de warmte die je ervaart in je Hart ... door JE-ZELF te ZIJN!