BE Summer Of Love

Think Love ... Feel Love ... BE Love!

BE Summer Of Love 2013

 

BE Summer Of Love 2013 is een gevoel van SAMEN-ZIJN, EEN-HEID ... LIEFDE!

 
Summer Of Love word BE Summer Of Love! We hebben hiervoor gekozen om nog meer uit te dragen dat het erom gaat dat je Liefde bent.

Ieder jaar komen we tijdens de BE Summer Of Love samen om dit gevoel te laten ontwaken, te her-inneren en  met elkaar te delen. Ook dit jaar begon de dag met een prachtige begroeting van de opkomende Zon op de vroege ochtend van 25 Juli 2013 De Dag buiten de Tijd.

 
Wat is de Dag Buiten de Tijd?

Over de hele planeet wordt deze dag gereserveerd voor feest en gemeenschappelijke viering.

Centrale focus: Planetaire Vrede via Cultuur, stop 'business as usual' oftewel even stoppen met de dingen van alledag, uitdrukking geven aan de waarheid "Tijd is Kunst!", vergeving, afstemming, bevrijden van schulden, zuivering, de Kunst van Vrede...
 
De Dag Buiten de Tijd wordt jaarlijks gevierd vanaf 1992 en valt altijd op 25 juli. In de 13-Manenkalender is dit geen dag van de maand of dag van de week. Hij zit tussen het afsluiten van het vorige jaar (24 juli) en het begin van het nieuwe jaar (26 juli). De officiŽle vlag voor de Dag Buiten de Tijd is de Banner of Peace, het Vaandel van Vrede.

Deze vlag wappert in 71 Braziliaanse steden alleen al, waar deze dag wordt erkend als een officiŽle feestdag. In Japan was dit symbool te zien op wel 100 Dag Buiten de Tijd festivals om de intentie " Planetaire Vrede Via Cultuur" te verenigen. Deze dag biedt gelegenheid om de vrijheid te ervaren van het leven, ware tijdloosheid en liefdevolle vriendelijkheid. In openbare samenkomsten of kleinere cirkels is deze dag een katalyserend lanceerplatform voor het komende jaar, een groot wereldwijd net van telepathische aanwezigheid en een perfecte manier om nieuwe mensen te verwelkomen in de harmonie van de 13-Manenkalender. De viering begint in het hart!
 
 
Er waren tijdens de BE Summer Of Love  verschillende workshops/activiteiten door mensen die van te voren hadden  aangegeven graag hun liefde te willen uitdragen in de vorm van muziek/workshop of andere activiteit:
Naam: Activiteit/Workshop:
Marja Hoefsmit Klankschalen/Kruiden
Rob Portier Workshop OJO's/ Water Ceremonie/ Mandala Schilderen
Bas Vossen & Ilene McHolland FreeWheelers: Rock&Bluesband
Marco Patiwael Zanger/Gitarist/tekstschrijver
Ernst van Gelder Workshop Clownerie
Hugo Snel/Freek Prins/Elisse Bleeker Band
Ronny Schenk Trompet
Pierre Venant Zanger/Gitarist/Keyboard
Naomi Lobos Zonnegroet/ Cedar Fluit/ Yoga
Arthur Visser Djembee Workshop
Dunja Healer & Paul Wezenbeek Ochtendmeditatie/ Munay-Ki Inwijdingen
DaniŽlla Workshop Toverstokken maken
Frederik Hendriks Tai Chi Qi-Gong
   
 
Daarnaast ontsonden er tijdens de dagen zelf ook allerlei prachtige activiteiten en liefdevolle samenkomsten voor en met elkaar vanuit diegene die aanwezig waren tijdens de BE Summer Of Love 2013.