BE Summer Of Love

Think Love ... Feel Love ... BE Love!

BE Summer Of Love 2014

 

Ont-moet en deel de Liefde in jezelf deze zomer
25 t/m 27 Juli 2014
Fort Prins FrederikBe Summer Of Love is een tijdloze bijeenkomst die in 2012 is ontstaan en ieder jaar wordt gehouden op de prachtige krachtplaats Fort Prins Frederik
Het is een plek waar je jezelf kan en mag zijn en waar de onvoorwaardelijke liefde stroomt.
We nodigen je graag uit om dit zelf te ervaren en te delen d.m.v. allerlei leuke activiteiten en ont-moetingen. En bespeel je een handzaam muziekinstrument, neem deze dan gerust mee.

Je bent van harte welkom bij dit bijzondere samenzijn.
25 juli: Dag Buiten de Tijd

Op 25 Juli starten we met De Dag Buiten de Tijd.

In de 13-Manenkalender is dit geen dag van de maand of dag van de week. Hij zit tussen het afsluiten van het vorige jaar (24 juli) en het begin van het nieuwe jaar (26 juli)
Tijdens de vroege ochtend van 25 Juli komen we Samen en beginnen we de dag met een Meditatie waarna we op pad gaan om de opkomende Zon te begroeten en de dag te verwelkomen.
In de loop van de dag kun je deelnemen aan allerlei leuke activiteiten en genieten van verschillende vormen van muziek.

26-27 juli: Het Element Water

25 juli is tevens de viering van de Dag van Dankbaarheid voor het Water. Wij willen hier uiting aan geven door aansluitend op De Dag Buiten de Tijd op 26 & 27 juli een ont-moeting te organiseren die in het teken staat van allerlei activiteiten m.b.t. het Element Water.

De vier elementen, water, aarde, lucht en vuur zijn de vier oerprincipes waaruit alles is opgebouwd. Het zijn de bestanddelen van de ons omringende werkelijkheid, van de natuur. De elementen zijn nodig om te kunnen overleven; ze vervullen de basisbehoeftes van ieder levend wezen. Het vuur houdt ons warm, meestal in de vorm van de zon. Het water stilt onze dorst, de aarde brengt ons voedsel voort en we kunnen slechts enkele minuten zonder lucht.

Tijdens deze twee dagen zijn er diverse stromende activiteiten en ont-moetingen met het Element Water