BE Summer Of Love

Think Love ... Feel Love ... BE Love!

Woodstock aan de Maas

 
Een tribute to Woodstock '69 oftewel een weekend vol LOVE PEACE AND HAPPINESS!! Met bijna de gehele line-up van Woodstock '69 echter gespeeld door bands van nu. Allemaal tribute bands van hoge kwaliteit die de echte artiesten bijna evenaren en soms zelfs er bovenuit steken. Een festival waar je vrolijk van wordt met een duidelijk statement (zoals ook in 1969) naar de huidige samenleving: heb elkaar lief, Make Love No War!
 

Woodstock aan de Maas 2008

Was een 3 daags festival onder de naam Woodstock aan de Maas. Het Festival begon op Vrijdag 29 augustus en eindigde op zondag 31 augustus 2008 en werd gehouden op het gloednieuwe evenementen terein De Heerlijkheid te Hoogvliet.

Er waren verschillende tribute bands aanwezig die de nummers van hun helden op een voortreffelijke wijze ten gehore brachten. Daarnaast waren er ook een aantal verassingen tijdens dit 3-daagse Festival; Artiesten die er 40 jaar geleden niet bij waren tijdens het oorspronkelijke Woodstock maar eigenlijk niet konden ontbreken zoals o.a. The Rolling Stones en natuurlijk The Doors kregen 40 jaar later alsnog de kans om erbij te zijn tijdens dit Festival en kregen alsnog een plek op het podium van Woodstock aan de Maas. Waar ze op een geweldige wijze neergezet werden door de diverse Tribute Bands.

 
Uiteindelijk waren er naast de 31 artiesten vanuit de oorspronkelijke setting van Woodstock 1969 in totaal 48 Tribute Bands aanwezig. Kortom 31 uur muziek in drie dagen, waarin de organisatie de sfeer van die tijd lieten terugkeren.